یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟-املاک پزشکی

گاهی ما به کمک خارجی از سوی یک فرد حرفه ای آموزش دیده و دارای مجوز نیاز داریم تا بر روی این مشکلات کار کنیم. روانشناسان از طریق درمان به مردم سنین مختلف کمک میکنند تا زندگی سالمتر و ثمربخشتری داشته باشند. از آن‌جایی که سلامت روان نقش بسیار مهمی در زندگی انسان داشته و طبق آمارها در جامعه ما از هر چهار نفر یک نفر مبتلا به اختلالات روانی می‌باشد، مراجعه به متخصصان این حیطه برای رفع مشکل ضروری می باشد. هدف ما از نگارش این مطلب آن است که خوانندگان عزیز بدانند که در صورت داشتن مشکل لازم است جهت درمان به کدامیک از افراد متخصص مراجعه کنند.

روانشناس بالینی و عصب روان شناس

اگر به دنبال روانشناس خوب هستید حتما به این موارد توجه داشته باشید. یک روانشناس خوب که به عنوان یک شخص ثالث آموزش دیده، باتجربه و بی طرف عمل می کند، به این فرد کمک می کند تا از منابع موجود (منابع خودش و نیز سایر منابع) برای روبرو شدن با مشکل مورد نظر استفاده کند. یک روانشناس خوب همچنین در توسعه مهارتهای جدید و استراتژیهای حل مشکل برای روبرو شدن با مشکل مورد نظر، به این فرد کمک می کند. روان شناس باید فن بیان خوب داشته باشد و بتواند مراجع را بسوی خود جذب کند.

متخصص روانشناسی کجا کار می‌کند؟

پس از بررسی وضعیت و شرایط زندگی، توانایی‌ها و محدودیت‌های هر یک، میزان اعتیاد همسر، همکاری همسر و سایر شرایط برای یکی طلاق و برای دیگری زوج‌درمانی، مشاوره، روان‌درمانی، درمان اعتیاد و غیره تجویز می‌شود. یک مجله خبری پزشکی خوب می‌داند که یک نسخه درمانی یا یک راهکار برای همه مؤثر نیست. او نیازهای مراجع را در نظر می‌گیرد و بر اساس مشکلی که دارد، ویژگی‌های شخصیتی، شرایط زندگی، توانایی‌ها و محدودیت‌ها طرح درمانی سازگار با وی ایجاد می‌کند.

بهترین دکتر روانشناس در ایران مهارت های مختلفی را به منظور دستیابی به زندگی بهتر برای بیماران خویش آموزش می دهد که از جمله این مهارت ها می توان به خودیاری بهداشتی، مسئولیت‌پذیری و وقت شناسی و بسیاری از این قبیل اشاره نمود. اصلی ترین وظیفه بهترین دکتر روانشناس در ایران این است که نسبت به شغل و تخصص خویش مسئولیت پذیر باشد و در زمینه درمان بیماران خود از هیچ کمکی دریغ نکند. بهترین روانشناس تهران از نظر هرکسی متفاوت است.نمیتوانیم بگوییم یک روانشناس چون دوستم را درمان کرده برای من هم خوب است و میتوانم صد درصد با مشاوره با این شخص نتیجه مثبت بگیرم. دکتر محمد بهشتیان روانشناس، روان درمانگر ، پژوهشگر ، مدرس، هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی، عضو سازمان نظام روانشناسی و انجمن روان پویشی و انجمن هیپنوتراپی آمریکا است. حدودا ۲ دهه است که در رویکردهای مختلف روان درمانی (روانپویشی، طرحواره درمانی، هیپنوتیزم درمانی و…) مشغول تدریس، تربیت روان درمانگر و مشاوره است.

  • یا اینکه چه مشاوری به طور قطع می تواند روی مراجع تاثیر مثبت بگذارد و حال او را بهتر کند.
  • اگر سابقه بیماری روحی و روانی در خانواده خود دارید حتما آن را با روانشناس خود در میان بگذارید.
  • برای اینکه بتوانید به درمانجو یا همان مراجع خود کمک کنید اول باید به مشکلات وی پی ببرید بهترین راه شناسایی و اگاهی هم گوش دادن است.
  • این امر در درجه اول شامل کار با افرادی است که دارای معلولیت و یا جراحاتی برای کمک به آنها در استفاده بیشتر از زندگی خود هستند.
  • این رشته از روانشناسی شامل آموزش تخصصی مشکلات سلامتی ذهنی و مشکلات روانی می باشد.

افراد جوان اغلب همراه با تغییرات آشکار در رفتار، نسبت به شرایط ناراحت کننده واکنش نشان می دهند. بنابراین، دانش آمور خوبی که نمرات ضعیف می گیرد، جوان اجتماعی که گوشه گیر و تنها می شود یا مسئول امور مدرسه که علاقه اش به فعالیتهای مورد نظر را از دست می دهد، موارد غیرعادی نیستند. روانشناسی که می داند که نوجوانان تمایل دارند ابتدا آزمایش کنند و سپس اطمینان کنند، احتمالاً در ابتدا زمانی را صرف تمرکز کردن بر ایجاد رابطه با اسکات می کند.

البته روابط و مشکلات زناشویی و خانوادگی را کنترل کرده و با حل مشکلات روانی طرفین، سعی در بهتر شدن اوضاع دارند. آن‌ها مدیریت خشم و عصبانیت را به مراجعین آموزش داده و روش‌های کنترل سایر جنبه‌های زندگی را به آن‌ها یاد می‌دهند. ارائه مشاوره و کار با دانش‌آموزان و دانشجویان در محیط‌های درسی، برای اینکه بتوانند با استرس تحصیلی مقابله کنند و شرایط روانی خود را بهبود دهند. به شکل کلی عوامل روانشناختی مرتبط با عملکرد در کار، مدرسه، تفریح و ورزش را شناسایی کرده و مشکلات را رفع می‌کنند. سوالی که بعضا زیاد پرسیده می‌شود اما از نظر فنی هر کس که دارای مدرک از دانشگاه پزشکی باشد به عنوان دکتر شناخته می‌شود. روانشناسان به این دلیل که در دانشکده پزشکی تحصیل نکردند، دکتر به حساب نمی‌آیند.

اگر روانشناسی را انتخاب کرده‌اید که مسائل مالی برای او مهم‌تر از شماست، دائماً به ساعتش نگاه می‌کند که جلسه زودتر تمام شود، جلسات را زودتر از موعد تمام می‌کند تا مراجعان بیشتری را ببیند، بهتر است به فکر مشاور/روانشناس دیگری باشید. دکتر روانشناس خوب می‌داند که تغییر عادت‌ها و رفتارهای نادرست زمان‌بر است. به جای اینکه به مراجع بگوید تغییر کن و چطور تغییر کن، او را صبورانه در پروسه خودیابی همراهی می‌کند.